english deutsch dansk

Velkommen på Fys. Klinikken i Hvide Sande Hallen

 

Klinikken tilbyder kvalificeret individuel behandling og vejledning indenfor fysioterapi og træning. Der lægges stor vægt på at følge med den faglige udvikling, så du tilbydes den optimale behandling med udgangspunkt i de nyeste behandlingsmetoder.

Derudover tilbydes træning på  holdene :     

Senior fit for life damer + 60.                                                                                                     Fit for life  morgen                                                                                                                       Fit for life eftermiddag                                                                                                                   CrossFit                                                                                                                             Efterfødsel                                                                                                                           TeenFitness.

Hvis du har et firma tilbydes individuelt tilpasset aftaler til jeres ansatte både i forhold til  træning og udarbejdelse af Arbejds Plads Vurdering.

Ring og hør nærmere 97311906 eller skriv en mail : jannie@hvidesandehallen.dk

Bestil tid nu