english deutsch dansk

Behandling

Klinikken tilbyder behandling indenfor alle former for lidelser i bevægeapperatet. Fysioterapeuten har mange års erfaring og har gennem årene specialiseret indenfor nakke og ryg problematikker, hovedpine og svimmelhed, skulder og hofte problematikker samt genoptræning efter overbelastningsskader, arbejdsskader eller traumer.

Bestil tid nu

OBS: der skal meldes afbud seneste kl. 09.00 samme dag som behandlingen er.


Mulligan MWM

Mobilisation with movement(MWM) er et behandlingskoncept for muskuloskeletale problematikker i bevægeapperatet. Fysioterapeuten laver en passiv mobilisering af leddet, mens klienten samtidig laver en aktiv bevægelse af leddet. Således opnås en øget bevægelighed og en reduktion i smerteniveau, så det er muligt for leddet at genetablere normale bevægemønstre. Klinikkens fysioterapeut er certificeret Mulligan terapeut (MDP)

McKenzie

Mekanisk diagnose og terapi er en metode til at diagnosticere og behandle problematikker der som oftest er relateret til nakke og ryg. Behandlingen baseres på symptomrespons ud fra specifikke bevægelser og der fokuseres på at forhindre tilbagefald ved at give viden og forståelse for sammenhængen mellem symptomer og belastning samt et specifikt øvelsesprogram. Klinikkens fysioterapeut er certificeret McKenzie terapeut (CDT)

MET

Muscle energy tecnique er en metode, hvor det symptomgivende led bringes tilbage til rette position ved hjælp af klientens egen muskelkraft. Klienten anbringes i en stilling, hvor kun leddet kan bevæges, og så bruges klientens egen muskelkraft til at trække leddet på plads. Da klienten selv yder modstanden er det en meget skånsom og sikker metode.

Kirsten Tørsleff behandlingsmetode for brystopererede

Handler om TIDLIG INDSATS efter brystkræftoperation og  det er et behandlingstilbud til alle brystopererede, uanset om du har fået en brystbevarrende operation, eller fået fjernet brystet. Der arbejdes med forskydelighed af arvæv og området  svarende til brystmusklens forløb. Ved en meget blid behandling( ikke massage) af arvævet i dybden kan det lade sig gøre at forbedre forskydeligheden i selve vævet. Det øger blodcirkulationen. Ved dernæst at strække arvævet og det omkringliggende væv bliver hele operationsområdet mere levende og smidigt, og tryk på nerver og kar aftager. Det øger effekten af de efterfølgende øvelser, som giver større bevægelighed i arm og skulderled, mindsker hævelse i arm og armhule og letter smerter.